Image
Befektetések

Magyarország a legdinamikusabban fejlődő ország Közép-Kelet-Európában. Az elmúlt 10 évben az ország kiemelkedő eredményeket ért el a régió gazdasági növekedésében. A nemzetgazdasági mutatók folyamatosan kiemelkedőek. Az ország fejlődési szintjét mi sem mutatja jobban, mint az ingatlanpiacon megfigyelhető áremelkedés. Budapesten öt év alatt 60%-al nőttek az ingatlanárak. Ügyfeleink számottevő része főként az ingatlan beruházások iránt érdeklődik.

Azonban más üzleti perspektívákat is kínálunk. Szerteágazó partnerhálózatunk révén olyan egyéb befektetési portfoliókat kínálunk amelyek alacsony vagy zéró kockázat mellett kiemelkedő profitot termelnek rövid és közép távon is.

szekhely1.jpg
Befektetési ajánlatunk:

Olyan állami garanciával rendelkező naperőmű vásárlása, amely hosszú távon biztos hozamot nyújt a tulajdonosoknak a kötelező átvételi rendszeren keresztül. A befektetés magában foglalja a földterületet, a felépített és működő kiserőművet, a céget, amely a magyar állammal szerződött és az ügylethez kapcsolódó összes költséget.

Mi az a KÁT?

A KÁT egy támogatási rendszer, melyet a magyar állam hirdetett meg az Európai Unióval közösen, hogy a program segítségével Magyarország megnövelje zöldenergetikai kapacitását. Ezzel is csökkentve az ország energiakitettségét, káros anyag kibocsátását és a légszennyezést, valamint növelje a megújuló energiaforrások használatát. Ennek keretén belül a magyar állam az Európai Unióban is egyedinek számító, akár 20 éves szerződésben garantálja a tulajdonosok számára, hogy rögzített áron átveszi a megtermelt áramot. Így tehát ügyfeleink már a szerződés aláírásakor pontosan tudhatják, hogy az adott időszakban milyen bevételeket érhetnek el.

kat.jpg
elonyok.jpg
A program előnyei:

A jelenlegi piaci környezetben nincs ehhez foghatóan biztos és jelentős bevételt hozó beruházás az Európai Unióban. További előnynek számít az is, hogy az általunk megvásárlásra kínált erőművek mindegyike már üzemkész és működő állapotban van. Így az új tulajdonosnak nem kell az erőmű építésével és engedélyeztetésével bajlódnia, valamint a projektekhez tartozó földterület is minden esetben az új tulajdonos birtokába kerül.

  • magyar állami garancia hosszú távra
  • rögzített ár, mely követi az inflációt
  • bevétel már az első hónaptól
  • kimagasló hozamok
  • zöldenergia
Szükséges beruházás mértéke:

Az általunk kínált erőművek vételára jelenleg az egyik legkedvezőbb egész Európában, de az egyre nagyobb érdeklődés és az új programok rosszabb feltételei miatt folyamatosan emelkedik. A program ára 940.000 euró, mely tartalmazza az összes költséget, amely felmerülhet egy ilyen adás-vételi eljárás során (vételár, engedélyeztetési eljárások -, magyar állammal kötött szerződés költségei, földterület vételára, erőmű felépítésének és az erőmű energiahálózatra csatlakozásának költsége, ügyvédi díjak, cégbírósági – és földhivatali ügyintézés és bejegyzések díjai).

mertek.jpg
megterules.jpg
Megtérülés:

Az állammal kötött szerződés fix energiamennyiségre vonatkozik, azaz pontosan tudjuk, hogy a vételár több mint 170%-ra van garantált bevételünk. Ez azt jelenti, hogy a tőkénk közel kétszeresét garantáltan visszakapjuk a magyar államtól, úgy, hogy a föld és a naperőmű is a birtokunkban marad a szerződés lejártát követően. Ez éves 8,3%-os hozamot jelent, melynek esedékes részét minden hónapban kifizeti a magyar állam. Ezért is jelenthetjük ki magabiztosan, hogy egyedülálló lehetőséget kínálunk ügyfeleink számára, éves 8,3 %-os hozam teljes állami garancia mellett.

Hogyan vásárolhatom meg az erőművet?

Az erőmű megvásárlásának teljes körű ügyintézését cégünk intézi, tehát Önnek nincs más teendője, mint jelezni az igényét és aláírni a szükséges dokumentumokat. Cégünk és a magyar jogszabályok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a projekt megvásárlása akár 72 órán belül létrejöhessen. Még akkor sem kell aggódnia, ha Ön nem az Európai Unió valamelyik országának az állampolgára, hiszen ez esetben minden jogi procedúrát az Ön országában megtalálható magyar külképviseleten intézhet. Partnereinknek lehetősége van a magyar törvények alapján tartózkodási engedélyt kérni (2007. évi II. törvény), amely ügyintézésében szintén segítséget nyújtunk.

eromu.jpg
Egyedi vételi opció:

Kidolgoztunk egy olyan egyedi pénzügyi konstrukciót, amelyben akkor is tulajdonosa lehet egy erőműnek és élhet az általa kínált előnyökkel, ha nem rendelkezik a program teljes árával. Ez esetben egy pénzügyi csoport tagja lehet, amelyben több kisbefektetőnk alkot egy csoportot és lehetősége van már akár 235.000 euróért is tulajdonjogot szerezni a projektben. A részletek miatt vegye fel kapcsolatot cégünkkel vagy értékesítő partnereinkkel.

befektetes-garancia.jpg
Mi garantálja a program valódiságát és a megtermelt áram átvételét?

Az erőmű működését és a megtermelt áram kötelező átvételét a magyar törvények, jogszabályok és rendeletek szabályozzák. Minden általunk megvásárlásra kínált erőmű rendelkezik a bevételeket garantáló szerződéssel, melyet a magyar állam részéről a MAVIR Zrt. írt alá. Ezen szerződéseket minden esetben megtekinthetik ügyfeleink.

 

A jogalkotó a következő törvényekkel garantálja a programunk hitelességét:

  • 2007. évi LXXXVI. törvény – a villamos energiáról
  • 299/2017. (X.17.) Korm. rendelet a megújuló energiából termelt villamos energia 62/2016. (XII. 28.)NFM rendelet a megújuló energiaforrásból származó villamos energia termelési támogatás korlátairól és a prémium típusú támogatásra irányuló pályázati eljárásról
  • 55/2016. (XII. 21.) NFM rendelet a megújuló energiát termelő berendezések és rendszerek beszerzéséhez és működtetéséhez nyújtott támogatások igénybevételének műszaki követelményeiről
  • 63/2016. (XII. 28.) NFM rendelet a megújuló energiaforrásokból nyert energiával termelt villamos energia működési támogatásának finanszírozásához szükséges pénzeszközök mértékének megállapítási módjára és megfizetésére vonatkozó részletes szabályokról
  • 13/2017. (XI. 8.) MEKH rendelet a megújuló energiaforrásból termelt villamos energia működési támogatásának mértékéről
 
Linkek:

Kapcsolat

FIRST IMMIGRATION
+36 30 289 6863
info@firstimmigration.hu
WECHAT: FirstImmigration