ÜZLETI CÉLÚ BEVÁNDORLÁS

Külföldi természetes személy vagy társaság mindenféle, a külföldi minőséggel kapcsolatos korlátozás és hatósági engedély nélkül alapíthat Magyarországon céget. Az is lehetséges, hogy egy külföldi a saját maga által alapított gazdasági társaságban munkát vállaljon. Természetesen ha egy Európai Unión kívüli állampolgár a saját magyar cégében akar Magyarországon munkát vállalni, akkor szüksége van magyar tartózkodási engedélyre és magyar munkavállalási engedélyre is. Ha társaság tulajdonosa, vagy ügyvezetője megkapta a magyarországi tartózkodási engedélyt akkor családtagjai család egyesítésre hivatkozva kérhetik a magyarországi tartózkodási engedélyt.

Cégalapítás Magyarországon

Üzleti tevékenységen alapuló tartózkodási engedélyt az szerezhet, aki egy magyar cég ügyvezető igazgatója. Magyarországon egyszerűen és gyorsan alapíthat céget. Továbbá a kedvező adózási és működétetési költségekének köszönhetően költségkímélő. Az ország kedvező fekvése, illetve európai uniós és schengen-övezeti tagsága miatt is ideális helyszín, akár eddigi üzleti tevékenységének keres európai központot, akár új vállalkozásba fogna. A cégalapításhoz nem szükséges Magyarországra utaznia, hisz a jogi eljárást a hivatalos magyarországi külképviseleten is lebonyolíthatja.

Bankszámlanyitás:

Minden magyarországi cégalapításnál szükség van arra, hogy a cég bankszámlát nyisson egy magyar banknál. Ehhez a társaság ügyvezetőjének Magyarországra kell utaznia! Ha Magyarországra történő beutazáshoz az ügyvezetőnek meghívólevélre van szüksége akkor azt cégünk beszerzi. Ha igényli segítenek Önnek a magyar bankszámla megnyitásában is.

Székhelybiztosítás

Minden magyar cégnek szüksége van arra, hogy Magyarország területén bejegyzett székhelye legyen. Irodánk illetve szerződött partnerei a legtöbb magyarországi megyében tudnak székhelyet biztosítani. A székhelybiztosítás szolgáltatásunk része, hogy valamennyi a cég nevére érkezett levelet 1 napon belül továbbítjuk a Megrendelő részére.

Üzleti terv

Ha egy külföldi által frissen alapított társaság Európai Unión kívüli munkavállalót kíván foglalkoztatni, akkor a munkavállalási engedély kérelmezésekor a társaság üzleti tervét is mellékelni kell. Ha igényli irodánk munkatársai elkészítik Önnek az üzleti tervet.

A magyar tartózkodási engedély előnyei

Ha valaki cégalapítással vagy meglévő céggel tartózkodási engedélyt szerez magának és családtagjainak, a továbbiakban korlátozás nélkül utazhat a schengeni övezetben, továbbá kihasználhatja a helyi alacsony megélhetési költségek, kedvező üzleti környezet, és közép-európai elhelyezkedés nyújtotta előnyöket. Emelet részese lehet Európa egyik legjobb állami és magán egészségügyi rendszerének. Amennyiben részletesebb információra van szüksége jelentkezzen szakképzett munkatársainknál ingyenes konzultációra.

vissza

Kapcsolat

FIRST IMMIGRATION
1074 Budapest, Dohány u. 12-14.
+36 70 308 5783
info@firstimmigration.hu
WECHAT: FirstImmigration
flag-turkey.png
flag-china.png
magyar.png
flag-russia.png
flag-vietnam.png