Image
Bevándorlás

A magyar jogszabályok számos lehetőséget biztosítanak a tartózkodási engedély megszerzésére. A First Immigration csapata közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezeknek az eljárási folyamatoknak a lebonyolításában. Legyen szó üzleti, munkavállalási, családegyesítési vagy tanulmányi célú vagy egyéb célú tartózkodási engedélyről. Továbbá amennyiben Ön a jogszabályok alapján jogosult lehet Magyar állampolgárság igénylésére abban is teljeskörű eljárást tudunk biztosítani. Kiegészítő szolgáltatásaink keretein belül adó és társadalombiztosítási jogviszony létesítésében és vezetői engedély honosításában is a segítségére tudunk lenni. A magyar bevándorlási piacon egyedüliként pénzvisszafizetési garanciát vállalunk szolgáltatásainkra.

TARTÓZKODÁSI ENGEDÉLY

D típusú vízum

A 90 napnál hosszabb időtartamú magyarországi tartózkodáshoz a schengeni övezeten kívüli külföldieknek tartózkodási engedélyre van szükségük (azoknak is, akik 90 napig vízummentesen tartózkodhatnak Magyarországon). A tartózkodási engedély kérelmet a tartózkodás céljának megfelelő formanyomtatványon kell előterjeszteni. 


tovább

TARTÓZKODÁSI ENGEDÉLY

TANULMÁNYI CÉLÚ

Az Európai Unión kívüli állampolgároknak, ha Magyarországon kívánnak tanulni akkor ehhez minden esetben engedélyre van szűkségük.  Az  engedély kibocsátásának feltétele, hogy a tanulmányok államilag elismert, illetve regisztrált oktatási intézményben vagy ilyen tanulmányokat előkészítő nyelvi felkészítő  intézetben történjenek. tovább

ÜZLETI CÉLÚ BEVÁNDORLÁS

Cégalapítás
bankszámlanyitás
székhelybiztosítás
üzleti terv

Külföldi természetes személy vagy társaság mindenféle, a külföldi minőséggel kapcsolatos korlátozás és hatósági engedély nélkül alapíthat Magyarországon céget.


tovább

CSALÁDEGYESÍTÉS


Magyar állampolgár házastársa, családtagja kérelmezheti a magyarországi tartózkodási engedélyt. Azonban a leggyakrabban az ilyen típusú tartózkodási engedély kérelmeket utasítják vissza a hatóságok. A színlelt házasságkötések nagy száma miatt a családegyesítéssel kapcsolatos kérelmeket  különös figyelemmel vizsgálják a Hatóságok és a házasságkötés ellenére is gyakran nem engedélyezik a kérelmezőnek a beutazást.


tovább

MUNKAVÁLLALÁSI ENGEDÉLYAz Európai Unión kívüli állampolgároknak, ha Magyarországon kívánnak munkát vállalni, akkor ehhez minden esetben munkavállalási engedélyre van szűkségük. Akkor is szükség van a munkavállalási engedélyre, ha egy Európai Unión kívüli állampolgár a saját vállalkozásában kíván Magyarországban munkát vállalni.tovább

Magyar Állampolgárság

A magyar útlevélnél nincs is kívánatosabb úti okmány a világon, hiszen ezzel nemcsak Európában lehet vízum nélkül utazgatni, hanem az Amerikai Egyesült Államokba és Kanadába is be lehet utazni, sok más országgal egyetemben. Magyar állampolgárrá válásnak szigorú szabályai vannak.
tovább

Kapcsolat

FIRST IMMIGRATION
+36 30 109 6919
kangda.weng@firstimmigration.hu
WECHAT: Wengbinfo
flag-turkey.png
flag-china.png
magyar.png
flag-russia.png
flag-vietnam.png