Image
Üzleti Szolgáltatások

A mai gazdasági világban az idő a legértékesebb tényező egy vállalkozás életében. Éppen ezért ügyfeleink egy helyen minden szolgáltatást igénybe vehetnek, amely egy cég elindításához és üzemeltetéséhez elengedhetetlen. Legyen szó cégalapítás, adóügyi regisztráció, könyvelés, székhelyszolgáltatás, fordítás-tolmácsolás, üzleti terv készítés, munkaerő toborzásról vagy üzleti partnerkapcsolat építésről. A First Immigration komplex átfogó segítséget kínál, amely teljeskörű szolgáltatásokkal segíti új és meglévő cégek sikerességét.

Cégalapítás

Cégalapítás

A cégalapítás eljárás Magyarországon a leggyorsabbak között van az Európai Unióban. Egyszerűsített eljárásban néhány órán belül bejegyezhető egy új vállalkozás. Az elmúlt években számos nemzetközi kis-közép és nagyvállalat választotta Magyarországot központi vagy stratégiai központjává. Ennek oka, hogy az alacsony, mindössze 9%-os társasági adó mellett az egyik legkedvezőbb munkáltatói és személyi jövedelemadó rendszer érhető el az országban. Nemzetközi viszonylatban is kiemelkedően képzett munkaerő áll rendelkezésre a cégek számára. A First Immigration munkatársai többnyelvű asszisztenciájának köszönhetően könnyeden intézheti cégalapítási eljárását. A piacon a legjobb ár-érték arányban kínáljuk szolgáltatásunkat.

Könyvelés-Adótanácsadás

Könyvelés-Adótanácsadás

Minden Magyarországon működő vállalkozásnak szüksége van könyvelőre. Partnereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek könyvelési és adótanácsadási területen. A könnyebb kiszolgálás érdekében magyar, angol, kínai, vietnámi nyelven is kiválóan beszélő munkatársaink állnak ügyfeleink rendelkezésére. Ezzel számos kellemetlen nehézségtől és költségtől szabadítjuk meg.
Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás

A jogszabályok előírják, hogy minden vállalkozásnak kötelező székhelyet fenntartania. A hatóságok, üzleti partnerek ezen a helyen érik el Önöket. Elengedhetetlen, hogy valamennyi beérkező levelet, e-mailt vagy egyéb megkeresést időben megkapjanak a cégtulajdonosok. A First Immigration Magyarország területén közel 20 városban tudja ezt a szolgáltatást biztosítani. Virtuális székhely szolgáltatásunk keretein belül minden beérkező fizikai és digitális levelet és egyéb üzenetet szakképzett munkatársaink 24-órán belül továbbítják a megadott elérhetőségekre. Így naprakész lehet cége mindennapi ügyeiben.

Piackutatás, Üzleti terv készítés

Piackutatás, Üzleti terv készítés

Mielőtt belépne egy új piaci szegmensbe, elengedhetetlen, hogy felmérje annak lehetőségeit és kockázatait. Egy ilyen felmérés rengeteg időt és energiát emészt fel. Partnereink és munkatársaink elkészítik ezeket a felméréseket és egy komplex üzleti tervet állítanak össze. Így pontos képet kaphat arról, hogy az indulás során milyen erőforrásokra lesz szüksége.
Humán Erőforrás és Toborzás

Humán Erőforrás és Toborzás

Egy vállalat életében legyen az új vagy még meglévő, a legfontosabb a szakképzett munkaerő. A vállalkozások sikerességének 80%-a minden esetben a megfelelő személyzeten múlik. Hazai és nemzetközi toborzási munkatársaink segítségében lesznek abban, hogy a hazai és nemzetközi munkaerő piacon a legmegfelelőbb szakembereket közvetítsék vállalkozása számára.

Fordítási asszisztencia

Fordítási asszisztencia

A First Immigration közel 20 minősített partnere biztosítja, hogy szakszerű fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat tudjanak igénybe venni. Legyen szó szerződések, prospektusok, kézikönyvek üzleti tárgyalások lefordításáról és lebonyolításáról, a legjobb szolgáltatást biztosítjuk. Munkatársaink anyanyelvi szinten beszélik az üzleti élet meghatározó nyelveit.

Ingatlan közvetítés

Ingatlan közvetítés

A First Immigration partnerei vezető piaci szereplőként vannak nyilvántartva a magyar ingatlanpiacon. A folyamatosan változó ingatlanpiaci környezetben egyre fontosabb, hogy megfelelően részletes és valós piaci információk álljanak rendelkezésre. Legyen akár az egyszeri lakásvásárlás vagy ingatlan portfólió fejlesztése. Gazdasági szempontból elengedhetetlen, hogy egy profi szakember segítségét kérje. Munkatársaink többnyelven segítenek a megfelelő ingatlan beruházás megvalósításában.

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Ahhoz, hogy jövendőbeli ügyfelei rátaláljanak cégére és szolgáltatásaira, elengedhetetlen, hogy vállalkozása látható és elérhető legyen. Ennek legegyszerűbb módja, ha létrehoz számára egy internetes oldalt, ahol leendő vásárlói megismerkedhetnek a vállalattal és termékeivel. Ha megadja a lehetőséget, hogy Önre találjanak, máris jó úton jár üzlete népszerűsítésével. Ráadásul egy esztétikus, könnyen kezelhető weboldal és egy mutatós logó nemcsak ahhoz járul hozzá, hogy cégét megtalálják és felismerjék: mindezek azt is jelzik ügyfelei felé, hogy Ön komolyan veszi a vállalkozást.

Kapcsolat

FIRST IMMIGRATION
+36 30 109 6919
kangda.weng@firstimmigration.hu
WECHAT: Wengbinfo